top of page
  • Writer's pictureKatka

Ako sa prichystať na partnerské fotenie.

Updated: Feb 3, 2022

Chystáte sa na romantické fotky so svojou milovanou alebo milovaným?

Pri príprave na párové fotenie sa môžu vyskytnúť menšie či väčšie problémy. Najmä, keď je jeden partner z fotenia nadšený viac ako ten druhý. To sa stáva často. Očakávania sú veľké a sklamanie, keď fotky nevyjdú tak, ako ste si želali, bývajú veľké.

Čo robiť, aby ste sa tomu vyhli?


  1. Navoďte si dobrý pocit. Oblečte si svoj najpohodlnejší kúsok oblečenia, jednoducho niečo, čo vám naozaj pristane a budete sa v ňom cítiť dobre a sexi. Pre páry sa odporúča nosiť oblečenie rovnakej alebo podobnej farby, väčšinou čierno/biele/pastelové farby. Ak vaša polovička nevie, čo si obliecť, pomôžte jej/mu s výberom.

  2. Pred fotením si doprajte malý relax. Urobte si pleťovú masku alebo si nalakujte nechty nejakou farbou, ktorú bežne nenosíte. Mužom odporúčam nechať sa ostrihať a pekne upraviť fúzy a bradu deň pred fotením, nie skôr. Ja osobne odporúčam investovať do vizážistky. Je naozaj rozdiel, keď vám vzhľad upraví niekto so kúsenosťami a nezaujatým pohľadom na Vás.

  3. Vezmite so sebou niekoho tretieho ako zabávača alebo motivátora. Často vám pomôže a motivuje aby ste dostali z vás to najlepšie. Ideálne, keď je to priateľ vás oboch. Pomôže Vám prelomiť ľady alebo vás len rozosmeje. Ak ste tak trochu šoumen, smelo do toho.

  4. Požiadajte fotografa, aby vám pustil vašu obľúbenú hudbu. To vám môže skutočne pomôcť cítiť sa uvoľnene.

  5. Neberte to príliš vážne. Nikto od vás neočakáva, že budete hneď vedieť, ako sa správať alebo pózovať. Dobrý fotograf by vás mal viesť a pomôcť vám správne zapózovať pre tie najlepšie fotky.

Dúfam, že vám tieto informácie pomôžu cítiť sa dobre a užiť si fotenie. Pamätajte na jednu vec. Šťastie nie je o tom, ako vyzerá vaše telo, ale o tom, čo vyjadruje vaša tvár :).


 

Prihláste sa na Valentínske párové fotenie, ktoré bude 12.2.2022 v Kaštieli Mierovo a zažite jedinečný romantický deň.


93 views0 comments
bottom of page